asserikinnunen

Suomeakin odottaa sota

Yhteiskunnallinen tilanne Euroopassa kulkee ainaista rataansa, joka koostuu kahdesta vaiheesta - sodasta ja rauhasta. Näistä sota on lyhyempi ajanjakso, jota seuraa pitkä rauhan aika, jolloin kasaantuvat ainekset uuteen, entistä tuhoisampaan sotaan. Euroopan sykli kulkee kohti aikoja, jotka laittavat eurooppalaisten yhteiskuntien säilymisen vaakalaudalle. Syy konflikteihin ei tule olemaan nationalismi tai oman kansan puolustaminen, vaan maahanmuuttoaallot, Venäjä sekä monikulttuurisuudesta unelmointi ja valtioiden turvallisuuskoneistojen alasajo.

Euroopan kansallisvaltiot, Suomi mukaanlukien, ovat massiivisen muutoksen pyörteessä. Media, poliitikot ja koululaitos mädättävät sisältä päin yhteiskuntaamme. Tämä saattaa sen haavoittuvaiseksi kahdelle uhalle: ulkoisille, sotilaallisesti aggressiivisille valtioille ja sellaisille valloitushaluisille kansoille, jotka arvostavat voimaa ja kunniaa enemmän, kuin eurooppalaiset. Euroopassa tulee olemaan lähivuosikymmeninä sisällissotia, joissa kantaväestön ja ulkomaalaisväestön välinen kamppailu leimahtaa väkivaltaiseksi. Todennäköisesti käymme myös yleiseurooppalaisen sotilaallisen konfliktin, jonka hyökkäävänä osapuolena on aggressiivinen Venäjä ja kohteena heikentyneet eurooppalaiset kansallisvaltiot.

Suomalainen kansa kamppailee säilymisestään syntyvyyden laskiessa ja maahanmuuttajaväestön lisääntyessä. Toisten kansojen saapuminen maahamme aiheuttaa rikollisuutta ja taloudellisia kuluja. Lisäksi se uhkaa suomalaisten selviytymistä ja hajottaa yhteiskuntaa yhä pienempiin osiin. Ulkomaalaisten korkeasta syntyvyydestä ja suurista maahanmuuttomääristä johtuen suomalaiset tulevat ennen pitkää jäämään vähemmistöksi ensin lähiöissä, sitten kokonaisissa kaupungeissa ja lopulta koko maassa. Kehitys on väistämätön. Saman kehityskulun voimme nähdä niin Saksassa, Ranskassa kuin Ruotsissakin, jonka väestöstä joka kolmas on ulkomaalaistaustainen.

Eurooppalaisissa valtioissa ainoastaan kantaväestö ei toimi oman etunsa mukaisesti. Afrikasta ja Lähi-idästä tuleva ulkomaalaisväestö on pääosin yhteisöllistä, voimaa ihannoivaa ja väkivaltaista. Ulkomaalaiset ottavat yhä enemmän valtaa eurooppalaisten kansojen alistuessa omissa maissaan. Maahanmuuttajaväestön kasvaessa kansojen ja valtioiden sisäinen luottamus ja rauha tuhoutuvat. Segregaatio ja jo lähtökohtaisesti konfliktialttiit ulkomaalaiset aiheuttavat Euroopan maissa yhteenottoja eri etnisten ryhmien välillä. Samaa tapahtuu koko ajan Afrikassa ja Lähi-idässä, joten sen voi odottaa toistuvan myös Euroopassa.

Maanpuolustustahdon aleneminen, Puolustuvoimien tarvitseman rahoituksen panttaaminen ja Moskovan talutusnuorassa eduskuntaa myöten toimivat poliitikot saattavat yhdessä maamme sotilaallisen uhan armoille. Hyökätessään Georgiaan ja Ukrainaan Venäjä on osoittanut, ettei se kaihda etenkään liittoutumattomiin naapurimaihin hyökkäämistä. Venäjä jatkanee tilaisuuden tullen laajentumispyrkimyksiään. Yhdysvallat on jälleen vetäytymässä maailmanpoliisin roolista ja osittain sotilaallisesti Euroopasta. Euroopan maat taas ovat NATO:on ja Yhdysvaltoihin luottaessaan ajaneet armeijansa alas. Tämä luo Venäjälle helpommat mahdollisuudet laajentua ja toisaalta valtioille huonommat mahdollisuudet selvitä kahakoissa militanttia ulkomaalaisväestöä vastaan. Euroopassa ei ole enää uskottavaa sotilaallista vastavoimaa Venäjälle, entisen sotilasmahdin Saksan tuhottua itsensä kierimällä itsesäälissä ja vaihtamalla väestönsä toisen maailmansodan jälkeen. Tästäkään huolimatta Suomessa ei panosteta maanpuolustukseen, vaan päinvastoin luovumme vapaaehtoisesti jalkaväkimiinoista ja tingimme puolustushankinnoista. Kansanedustajia myöten ollaan huolissaan hävittäjähankintojen ympäristöpäästöistä.

Mitä pidemmälle tämä kehitys pääsee, sitä vaikeammaksi käy sen pysäyttäminen. Me emme ole vielä samassa tilanteessa kuin Saksa, joka on jo menetetty. Määrätietoisilla toimilla voimme muuttaa maamme suunnan. Käytännössä tämä tarkoittaa maahanmuuton lopettamista, jotta voimme välttää kuvaamani konfliktit ulkomaalaisryhmien ja kantaväestön välillä. Venäjän uhkaan varautumiseksi on kaikissa päätöksissä otettava keskiöön maanpuolustus ja huoltovarmuus. Puolustusvoimille on annettava sen tarvitsema rahoitus. Kalustohankinnoista ja joukkojen osaamisen ylläpidosta on pidettävä huolta. Turvallisuutta parannetaan monilla muilla yksittäisillä teoilla ja hankinnoilla, mutta tärkeimmäksi nostan jalkaväkimiinojen käyttöönoton hävittäjähankintojen lisäksi. Uudistuksilla ei ole mitään merkitystä, jos valtakoneistoon juurtuneet Moskovan kätyrit käyvät vastahankaan jatkossakin. Pysyvän turvallisuuden ja maanpuolustusnäkökulman pitämiseksi keskiössä, virkamieskoneistosta on raivattava pois monikulttuurisuutta ja Venäjän asiaa ajavat maanpetturit.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

On todettava, että blogisti näkee monessa asiassa ”nenäänsä pitemmälle.” Tätä samaa kehityssuuntaa olen ajatellut myös itse mielessäni jo pitemmän aikaa. Kehitystä negatiiviseen suuntaan nopeuttaa moraalikato, joka tuntuu olevan lisääntymässä kaiken aikaa yhteiskunnassa. Se voi johtaa jatkuessaan dominoteoriaan: moraalinen vararikko – yhteiskuntarauhan vararikko – itsenäisyyden vararikko.
Tilannetta ei helpota se, että monella suomalaisella on maahanmuuttajaväestöön verrattuna eri standardit viranomaisissa. Hänestä tehdään tahtomattaan toisen luokan kansalainen.

Roomalainen valtiomies ja filosofi Seneca on todennut aikanaan: ”Kuta enemmän on valtaa, sitä vähemmän sitä saa käyttää väärin.” Hän on myös sanonut ”Aika paljastaa totuuden.”

Itselläni on myös pyrkimystä katsoa nenää pitemmälle. Kuriositeettina voin kertoa, että katsoin toissa iltana ”nenää pitemmälle” galaksiin Messier 87, josta valon tulo kaukoputken okulaariin kestää 54 miljoonaa vuotta. Valon nopeus on lähes 300 000 kilometriä sekunnissa. Auringosta valon tulo kestää runsaat kahdeksan minuuttia.

Käyttäjän HenriJrvi kuva
Henri Järvi

Eikö EU:n tarkoituksena ole kansallisvaltioiden hävittäminen ja luoda tilalle yksi iso kapitalistivaltio jossa kansalaisista tehdään pääoman orjia? Meinaako blogisti että edes 100 hävittäjää olisi se voima jolla Venäjä pidetään kurissa?

Käyttäjän OlliJuntunen kuva
Olli Juntunen

Maahanmuuton myötä länsi heikkenee ja Venäjä voi käyttää tilannetta hyväkseen. Käytännössä Venäjän etua ajavat juuri monikulttuurisuuden kannattajat, jotka tekevät lännestä heikon. Vaikka en itse pidä Venäjää nyt niin suurena uhkana meille, niin tämä on kuitenkin sikäli oikea näkemys, että jos Venäjä on vihamielinen, sen kannattaisi tukea nykyistä linjaa. Ylipäänsä en ymmärrä, mitä Venäjä voisi saavuttaa sillä, että se tukisi voimia, jotka haluavat vahvistaa länttä.

Toimituksen poiminnat