asserikinnunen

Ketuttaako EU?

Meidän Perussuomalaisten tavoitteena on Suomi, jossa meillä suomalaisilla on asiat hyvin. Hyvinvoiva Suomi on osa Eurooppaa, mutta ei välttämättä Euroopan unionia. Me haluamme, että päätösvalta palautetaan kokonaan takaisin kansallisvaltioille. Pelottelu kansallismielisyyden noususta osoittaa liittovaltiosta haaveilevien maailmankansalaisten välinpitämättömän asenteen isänmaatamme kohtaan.

Ympäri Eurooppaa kansallismieliset ottavat vallan. Suomalaiset eivät ole ainoita, jotka ovat kyllästyneet kyykytykseen - mukana ovat myös esimerkiksi Viro, Puola, Unkari, Itävalta ja Italia. Vahva uskoni on, että yhä useammassa maassa äänestetään tulevissa europarlamenttivaaleissa kansallismielistä vaihtoehtoa. Siis sitä vaihtoehtoa, joka on kyllästynyt surkeaan maahanmuuttopolitiikkaan, vastuuttomaan taloudenhoitoon ja liittovaltiokehitykseen. Suomessa tuo vaihtoehto on Perussuomalaiset.

Nuorisovaaleissa näkyi, että kansallismielisyys on myös Suomessa kasvava trendi. Nuoriso valitsi Perussuomalaiset toiseksi suurimmaksi puolueeksi - itsenäisesti ajattelevat nuoret ovat kyllästyneitä koululaitoksen syöttämään propagandaan ja haluavat muutosta.

Myös eduskuntavaalit osoittivat sen, että vaikka media yrittäisi sanella, mistä suomalaisten pitää olla huolissaan, se ei siihen kykene. Suomalaiset ovat huolissaan työpaikoista ja maahanmuuton aiheuttamista ongelmista. Siihen äänestettiin muutosta.

Nyt käsillä olevat eurovaalit määrittelevät Suomen suunnan Euroopassa. Tuleeko Suomi olemaan Kokoomus-johtoisesti kärkimaita liittovaltiokehityksen eteenpäin viemisessä, vai tulemmeko olemaan esimerkillinen pohjoismaa itsenäisyyden palauttamisessa kansallisvaltioille.

Äänestetään kansallismielistä vaihtoehtoa. Ettei vaan ketuttaisi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Suomalaisista yli 70% pitää EU:ta hyvänä asiana, eikä halua erota.

Persuissa taas suuri osa haluaa erota EU:sta.

Joten kannataa ajatella, ennenkuin lähtee äänestämään tyhjiä lupauksia, ja suoamaliset eivät halua liittyä Unkarin ja Puolan tapaisten diktatuuria muistuttavien maiden seuraan.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

Nyt äänestetään siitä säilyykö vai lakkautetaanko demokratia ylikansallisella tasolta Euroopassa.

Persujen vaihtoehto on sama kuin bolsevisteilla 100 vuotta sitten eli kumotaan yhteiskuntajärjestys, lopetetaan demokraattinen päätöksenteko Euroopasta ja siirrytään ruskeapaitaisten puolueiden yhden aatun hallintomalliin.

Käyttäjän mikkish kuva
Mikael Hernesniemi

Toivotko, että Suomi olisi kuin Puola, Unkari tai Italia?

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Itsenäinen suomi niin kuin ennen eu.ta ei se sen vaikeampaa ole. Turha tehdä rinnastusta toisiin maihin

Käyttäjän mikkish kuva
Mikael Hernesniemi

Oletko varma, että Perussuomalaiset haaveilevat vain paluusta aikaan ennen EU:ta? Esimerkiksi Laura Huhtasaari on useammankin kerran hehkuttanut Unkaria ja Orbania.

Eikä siitä ole kauankaan, kun Perussuomalaisten eurovaaliehdokas Olli Kotro osallistui Italian sisäministeri Matteo Salvinin kutsumaan kokoukseen, jonka tavoitteena on saada uuteen EU-vastaiseen ryhmään mukaan Puolan Laki ja Oikeus -puolue ja Unkarin Fidesz-puolue. Minusta Perussuomalaisten ei pitäisi olla tekemisissä näiden puolueiden kanssa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Itsenäinen suomi niin kuin ennen eu.ta ei se sen vaikeampaa ole."

Eli pahimpaan lamaan, konkurssiaaltoon ja pankkikriisiin.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

No nyt kannattaa liittoutua niitten pyolueitten kanssa jotka kannattaa itsenäisiä valtioita. Jos kerran on sitä mieltä että eroon eu.sta. Puolueet ovat vain välineitä päämäärän saavuttamiseksi. Ei puolueen nimellä ole väliä jotka tähän hyvään asiaan pyrkivät. Voi olla että eu hajoaa muutenkinomaan mahdottomuuteensa niin kuin neuvostoliitto

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kyllähän ero antaisi poliitikoillemme mahdollisuudet kieltää paljonkin sellaisia asioita joita unioni mahdollistaa nyt. Ja joiden hyödyntämisestä voi kukin tällä hetkellä päättää itse. Ilmankos tietyllä suunnalla sellainen vallanhimo houkuttaa.

Tietenkin Suomessa osa poliitikoista yrittää puskea sellaisia ylimääräisiä kieltoja ja rajoituksia jo nyt. Se hieman ketuttaa ja mädättää luottamusta kotimaiseen päätöksentekoon. Itse asiassa se ketuttaa ja heikentää luottamusta myös siihen että eduskunta olisi kaikissa tapauksissa se luontevin paikka päättää ihan kaikista asioistamme siinä laajudessa kuin nyt.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Konkurssiako Suomel persut haluaa .

Alkakaa ajaa talboteil ja saab 96 .

Eräänlainen uskon hurmoksellinen lahko .

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Eräänlainen uskon hurmoksellinen lahko"

Eu uskovaiselle taas ei mikään järkipuhe auta. Ei vaikka eu on meitä kupannut ja sinä aikana on velkaannuttu aivan järjettömästi

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Osaisitko vastata miksi sellaiset ns. nationalistipuoleet aina unohtavat suurvaltapolitiikan?

Irti EU:sta on vähän niinkuin että nostetaan Suomi-neidolta hame korviin ja pyllistetään Venäjälle.

Toinen mikä tuntuu unohtuvan se, että Suomi on täysin riippuvainen muista kun Suomen ruoka- ja energiahuolto tapahtuu niin suurelta osin rajojen ulkopuolella. Ollaan riippuvaisia muiden elatuksesta.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hyvin vedettyä Kremlin agendaa. Välillä on todella oksettavaa lukea hyödyllisten idioottien laulantaa EU:sta eroamisen ihanuudesta. Häpäisette itsenne.

Toimituksen poiminnat